SUP TOUR VLIETZICHT


Paddle mee met onze ervaren instructeurs. Je zult je heerlijk voelen na het doen van één van onze tours. Ga mee het prachtige natuurgebied van Midden Delfland in.

  Vertrouwd worden met je uitrusting

  Weersomstandigheden en water

  Bewegings technieken

  1,5h/dag oefenen op het water

Startlocatie: Vlietzicht (Vlaardingsekade 60, Schipluiden; route beschrijving in deze link)


BOEK je TOUR voor €29,99


SUP TOUR HISTORISCH SCHIEDAM


Bekijk Schiedam eens van een heel andere kant. Onze instructeurs vertellen mooie verhalen  over de historie van de stad. Een geweldige tour die je zeker zal aanraden bij je vrienden.

  Vertrouwd worden met je uitrusting

  Weersomstandigheden en water

  Bewegings technieken

  1,5h/dag oefenen op het water

Startlocatie: Schiebiza (Buitenhavenweg 162, 3113 BE Schiedam)


BOEK je TOUR voor €29,99


 

SUP Board Yellow V €500

Speciaal voor kinderen hebben we de Heartbeat08, een speelse 8 voet iSUP. Het is eenvoudig om met deze board te draaien en hij is extra breed om meer balans te bieden. Daarbij is hij stevig genoeg zodat hij helemaal kidsproof is!

Dry bag 2 liter Yellow V €5,45

Heartbeat 2 liter Dry bag type "Tube" Hoe lekker is het om je persoonlijke te kunnen beschermen tegen waterschade of verlies. Met een Drybag van Yellow V worden je persoonlijke spullen nooit nat.

SUP les €29,99

Willen jij en je vrienden en/of familie ontdekken hoe cool het is om te SUP'en? Kies dan voor WhaSUP voor de leukste SUPles!!

Groep lessen Prijs afhankelijk van hoeveel mensen

Laat onze gecertificeerde instructeurs jou de basis van het SUPpen leren. Samen met vrienden, familie of bedrijf. We hebben privelessen van 1 persoon €75,- p.p., 2 tot 3 personen €50,- p.p. en 4 tot 5 personen €40,- p.p.. Ook hebben we groepslessen van 6 tot 12 personen voor €29,99 p.p.

Alles wat je nodig hebt om te SUPpen

SUPing, of stand-up paddle-surfen, is precies hoe het klinkt: de rijder staat op een lang board, net zoals bij surfen, en gebruikt een peddel om zichzelf door het water te duwen. Hier naast vind je wat documentatie over SUPpen. Ook onze algemene voorwaarden.