ONZE TRAINERS EN LERAREN

SUP INSTRUCTEUR

DEAN V/D BOOR

Dean, de oprichter van WhaSUP NL is van huis uit een watersporter. Hij is een zeer vriendelijke en geduldige instructeur met veel watersport ervaring op hoog niveau. Dean heeft over de hele wereld deze sport uitgeoefend. Zijn visie is om iedereen die van watersporten houdt, te begeleiden naar een hoger niveau. Hij gelooft in een gezonde levensstijl, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. WhaSUP is opgericht om door middel van heel veel plezier fitter te worden en iedereen beter te maken als SUPper. Dean maakt er voor iedereen een leerzame en vooral leuke ervaring van. It's a life style!

ERVAREN
SUPPEN
FITNESS
GOLF
NEDERLANDS
ENGELS
DUITS
SUP COACH

Jolanda van Opijnen

Jolanda heeft al sinds haar jeugd grote affiniteit met mensen en alles wat met watersport te maken heeft. Ze vindt het superleuk om haar enthousiasme en liefde voor het SUPPEN over te dragen aan mensen. Dat komt terug in haar manier van lesgeven. Jolanda zorgt voor een heerlijke en onvergetelijke SUP-ervaring door plezier, veiligheid en vertrouwen boven alles te stellen. Ze is het zonnetje van ons team en door haar energie maakt ze het SUPPEN altijd leuk! Jolanda heeft als zeer ervaren instructeur, de juiste aanpak voor ieder persoon. Kom SUPpen met WhaSUP NL!

ZEN
LESGEVEN
Gastvrij
VOETBAL
NEDERLANDS
ENGELS
SUP instructeur

Elize van Witzenburg

Sinds tien jaar geef ik met veel liefde en enthousiasme les in peddeltechnieken, ik ben begonnen in de kano en nu ook op de SUP. Ik werk graag met gezinnen en groepen kinderen en vind het belangrijk dat iedereen vertrouwd wordt met het board en hieraan plezier beleefd. Kinderen die meer aandacht nodig hebben of onzeker zijn help ik graag, we gaan dan samen kijken wat mogelijk is. Mijn kracht ligt in het op maat maken van een geschikte les door bijvoorbeeld een spel element in een les te brengen of juist meer de nadruk te leggen op techniek of snelheid; het kan allemaal!

Vriendelijk
Opleiden
Know how
FORMULE 1
NEDERLANDS
ENGELS

Opkomende sport

Deze opkomende vorm van watersport begint steeds populairder te worden. Iedereen kan ervan genieten.

ONTSPANNING

Iedereen houdt van ontspanning, bewegen, en genieten. Dit maakt SUP’en zo toegankelijk en populair bij steeds meer mensen. Jong en oud genieten in een mooie omgeving en zijn gelijk ontspannen in beweging.

WATERSPORTVERBOND

Samen met een WatersportVerbond gecertificeerd instructeur neem je alle vaardigheden eerst op het land door, om daarna je eerste eigen ervaring op het water te pakken.

LOCATIE SCHIEDAM

Historisch Schiedam is een andere gewilde locatie. Een SUPtour door de diverse havens van historisch Schiedam, met haar molens en authentieke panden.

LOCATIE VLIETZICHT

WhaSUP maakt gebruik van verschillende locaties. Midden Delfland is een locatie van rustig water en puur natuur.

GEZOND VOOR LIJF & GEEST

SUPpen is goed voor lijf en geest. Ga mee op WhaSUP avontuur! De beste work-out waarbij u ook ontspant.

LAAGDREMPELIG

WhaSUP maakt SUPPEN toegankelijk voor iedereen. Van 10 tot 140 jaar iedereen is welkom om het SUPPEN te proberen.

GROEPSLESSEN

WhaSUP geeft lessen aan meerdere personen. Vanaf 6 personen. Samen met vrienden, familie of bedrijf.
SUPPEN MET FAMILIE OF VRIENDEN

Mocht je zin hebben gekregen in meer SUPpen met WhaSUP, check dan hieronder onze suptours en lessen

Sociale factor (lekker samen fit worden)

Goed voor lichaam en geest

Kom meer te weten over SUPpen

Leer het bij ons en SUP over de hele wereld!

MEER INFORMATIE