€29,99

SUP lessen

Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam! Willen jij en je vrienden en/of familie ontdekken hoe cool het is om te SUP’en? Volg dan een leuke groepsles bij ons! U kunt al vanaf 6 personen een groeples boeken. 

Vlietzicht
Gecertificeerde instructeur
Groeples vanaf 6 personen
BOEK NU

iSUP Heartbeat09

Als het van jou allemaal wel iets spannender mag, is de iSUP Heartbeat09 jouw ‘partner in crime’. Geschikt voor snelstromende rivieren en in de branding. Dit rocker board is zeer eenvoudig te manoeuvreren en kan bijna om zijn as draaien met gebruik van de verhoging aan de achterzijde van het board, de kickpad. Drie verwijderbare vinnen zijn eenvoudig te vervangen en de extra breedte van het board biedt de stabiliteit die je nodig hebt in extreme omstandigheden. Als je een echte waaghals bent, overweeg dan dit board!

Startlocatie: Vlietzicht (Vlaardingsekade 60, Schipluiden; route beschrijving in deze link)

MEER INFORMATIE

INCLUSIEF IN DE PRIJS Uitrusting Prijs op aanvraag

Prijs per persoon verschilt van groepsprijs. Informeer naar de prijs via info@whasup.nl of bel 06 18538161

SUP boards huren €15.00/uur
REDDINGSVEST €10
WhaSUP shirt Shirt (binnenkort) €25.00
AANBIEDING BOARD €649.99

YellowV is gestart met een serie van drie stoere Heartbeat Stand Up Paddling boards. Deze serie combineert een moderne looks met een gedistingeerde zwarte achtergrond van hoogwaardig PVC. Dubbellaags drop-stitched PVC om exact te zijn: goed voor vele jaren plezier! Bij al onze boards koop je een complete set zodat je direct het water op kunt.