€75,00 1 persoon

Privé les

Onze SUP-lessen zijn toegankelijk voor iedereen en ook nog erg leuk! Dit is meer dan een les – het is een avontuur waar je zelfvertrouwen opbouwt en je lichaam uitdaagt terwijl je leert SUPPEN. Perfect voor beginners, maar wij geven ook les aan gevorderden.

1 op 1 privé instructie
Ervaren instructeurs
Wereldwijd suppen
BOEK NU

WhaSUP NL Privé les

Laat onze gecertificeerde instructeurs jou de basis van het SUPpen leren. Met alleen aandacht voor jou. Tijdens de privéles hebben we de tijd om alles rustig door te nemen en echt 1 op 1 diep in te gaan op de techniek van SUP'en. De les zal dezelfde volgorde hebben als die van een groepsles.

Onze professionele instructeurs zijn allemaal enthousiaste, reddingszwemmers, ASI-gecertificeerde SUPpers. Ze zullen je binnen een uur op je board hebben en suppen op rustig water. Laat het avontuur beginnen!

INCLUSIEF IN DE PRIJS Uitrusting Prijs op aanvraag

Prijs per persoon verschilt van groepsprijs. Informeer naar de prijs via info@whasup.nl of bel 06 18538161

SUP boards huren €15.00/uur
REDDINGSVEST €10
WhaSUP shirt Shirt (binnenkort) €25.00
AANBIEDING BOARD €649.99

YellowV is gestart met een serie van drie stoere Heartbeat Stand Up Paddling boards. Deze serie combineert een moderne looks met een gedistingeerde zwarte achtergrond van hoogwaardig PVC. Dubbellaags drop-stitched PVC om exact te zijn: goed voor vele jaren plezier! Bij al onze boards koop je een complete set zodat je direct het water op kunt.