prijs op aanvraag

Scholen

Wil je eens een ander soort les geven aan je leerlingen? WhaSUP heeft een speciaal lesprogramma voor middelbare scholieren. Wij bieden tof en afwisselend programma van 2,5 uur. WhaSUP pakt het alsvolgt aan: We delen de leerlingen op in verschillende SUP teams van max. 15 leerlingen. Wij doen dit in het prachtige natuurgebied de Vlietlanden of in het centrum van Schiedam. Voor de leerlingen die niet op de plank staan hebben wij een andere activiteit. Bijvoorbeeld samenwerking met museum? Vanaf €14,99 per persoon (maximaal 30 leerlingen per groep) organiseren wij deze sportieve activiteit waarbij wij u vollledig ontzorgen. Hierbij rekening houdend met al uw wensen. Mocht u met meerdere klassen gebruik willen maken van dit arrangement, gelden er andere tarieven. Het SUP seizoen bij WhaSUP is van eind maart tot half oktober.
Vlietzicht
Meerdere instructeurs
Fittere en blije leerlingen
Voor schoolgroepen
Voor lichaam en geest
Boek Nu

GA MEE EN BELEEF DE LEUKSTE LES OP SCHOOL! SUPPEN!

Om de deal voor u aantrekkelijker te maken, hebben we een geweldige voordelige prijsklasse met lucratieve kortingen voor groeps-boekingen. Boek op tijd en voor eventuele vragen, neem dan contact met ons op.

FUN

Beleef de leukste les op school! Good voor de geest, lijf en gewoon erg tof om te doen.

MISSIE

De missie van WhaSUP NL is om kinderen fitter, gezonder en zelfverzekerder te maken. En ze dat spelenderwijs te leren.

VISIE

Onze visie is om het suppen populair te maken onder kinderen en ze te laten zien hoe makkleijk het is om te sporten, spelen en genieten!

LESSEN

Speciaal voor scholen: een sportieve en originele les die je niet snel vergeet. Let's go!
Kom suppen met je vrienden of familie!
Boek snel

Kom suppen met je vrienden of familie!

€15.00 per persoon

All onze instructeurs zijn zeer ervaren en suppen al vele jaren! Wij vinden het dan ook een eer om je mee te nemen het water op!

BOEK NU
Het is vereist dat de kinderen en volwassenen kunnen zwemmen. Een AB diploma is dan ook de minimale vereiste om mee te kunnen SUPPEN met WhaSUP. Gelukkig zwemmen wij in Nederland bijna allemaal dus voorzien wij geen uitdagingen op dit gebied. Ga mee op avontuur!
Ons team heeft een gemiddelde ervaring van 10 jaar en is gecertificeerd door de nationale Watersportbond. Onze instructeurs hebben aardig wat gereisd en hebben dus veel ervaring op het water maar ook in verschillende omstandigheden. Vrag er eens naar en je krijgt de meest prachtigfe reisverhalen te horen. Veel plezier!
De gehele cursus duurt 3 dagen. Voor de volledige beginnerscursus is de duur 6 dagen met een uur coaching en dagelijks 2 uur oefenen. De gevorderde les heeft 3 uur coaching en 3 uur oefenen gedurende 6 dagen.
Dat ligt aan het weer! Maar inbegrepen bij de prijs zijn een wetsuit en vest aanwezig. Wel even van te voren aangeven hoeveel jullie er nodig hebben. Dat voorkomt dat iemand geen wetsuit heeft en het koud krijgt. Het hoofddoel van SUPpen is namelijk dat je plezier hebt.
Wij gebruiken boards van Yellow V en Jobe. Dit zijn de meest populaire en gewilde boards in de wereld. Beide merken leveren top kwaliteit en de boards zijn dus betrouwbaar en stevig. Tevens hebben onze leveranciers een board voor elke SUPper. Meer weten laat je dan informeren door onze instructeurs.