prijs op aanvraag

Kinderfeestje

Uw kind een onvergetelijk kinderfeestje laten vieren waar al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes het over zullen hebben? WhaSUP NL verzorgt kinderfeestjes voor kinderen vanaf 10 jaar op een locatie naar keuze. De kinderen krijgen een korte instructie van een gecertificeerd instructeur. Vervolgens gaan ze onder begeleiding het water op en maken een leuke tocht. Onderweg maken we er spelenderwijs één groot feest van.
Vlietzicht - Midden Delfland
Instructeurs aanwezig
Boek Nu

Het gaat ons om die grote glimlach. Whasup kinderfeestjes gezond, sportief en avontuurlijk. Kom op!

Whasup verzorgt een onvergetelijk kinderfeest voor uw kanjers. Bijvoorbeeld door na het SUP’en nog ruimte te geven om te zwemmen en lekker te spelen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om het feestje met uit te breiden met een andere activiteit. Ook is het feestje uit te breiden met een lunch of diner arrangement. Vraag ons naar de mogelijkheden. De meest voorkomende locatie voor kinderfeestjes zijn vanaf brasserie Vlietzicht.
  • Onvergetelijke verjaardag
  • Gezond, laagdrempelig en maximaal plezier
  • Alle materialen inbegrepen prijs
  • Kinderfeest in de Natuur

INCLUSIEF IN DE PRIJS Uitrusting Prijs op aanvraag

Prijs per persoon verschilt van groepsprijs. Informeer naar de prijs via info@whasup.nl of bel 06 18538161

SUP boards huren €15.00/uur
REDDINGSVEST €10
WhaSUP shirt Shirt (binnenkort) €25.00
AANBIEDING BOARD €649.99

YellowV is gestart met een serie van drie stoere Heartbeat Stand Up Paddling boards. Deze serie combineert een moderne looks met een gedistingeerde zwarte achtergrond van hoogwaardig PVC. Dubbellaags drop-stitched PVC om exact te zijn: goed voor vele jaren plezier! Bij al onze boards koop je een complete set zodat je direct het water op kunt.