€15.00

SUP huren

Onze boards zijn van de meest begeerde en meest gewilde merken ter wereld die onder alle omstandigheden kunnen SUPPEN. Bovendien is elk board gemaakt van hoogwaardig materiaal volgens de aanbevolen standaard.

Je huurt een SUP bij WhaSUP NL al voor €14,99 per uur. Je betaalt €22,50 voor 2 uur en €30 voor 3 uur! Veel plezier!

Vlietzicht - Midden Delfland
Verhuur SUPs
BOEK NU

WhaSUP NL SUP-verhuur

WhasSUP NL SUP-verhuur biedt een perfecte, gezonde en andere manier om de schoonheid van het Midden Delfland natuurgebied te zien. We verhuren SUP's die voor je klaar liggen aan de waterkant, wij houden ervan het makkelijk voor u te maken. Gegarandeerd een unieke ervaring, veel plezier en een gezond uitje.  Ben je met een groep vrienden of met je gezin, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat wij voldoende boards hebben voor iedereen.
Wij verhuren SUPboards die ideaal zijn voor beginners en gevorderden. Ze worden geleverd met een peddel en een handige rugzak met alle spullen die je nodig hebt.

 

1 uur 15,- per uur
2 uur 22,50 per uur
3 uur 30,- per uur
De gehele dag 60 euro per uur

GROEPSLESSEN Vanaf 6 personen Prijs op aanvraag

Prijs per persoon verschilt van groepsprijs. Informeer naar de prijs via info@whasup.nl of bel 06 18538161

SUP boards huren €15.00/uur
REDDINGSVEST €10
WhaSUP shirt Shirt (binnenkort) €25.00
AANBIEDING BOARD €649.99

Heartbeat11 iSUP – de atleet YellowV is gestart met een serie van drie stoere Heartbeat Stand Up Paddling boards. Deze serie combineert een moderne looks met een gedistingeerde zwarte achtergrond van hoogwaardig PVC. Dubbellaags drop-stitched PVC om exact te zijn: goed voor vele jaren plezier! Bij al onze boards koop je een complete set zodat je direct het water op kunt.