SCHOLEN

Op zoek naar een ander soort les voor je je leerlingen? WhaSUP heeft een speciaal lesprogramma voor middelbare scholieren. Wij kunnen een tof en afwisselend programma op maat aanbieden.

WhaSUP pakt het alsvolgt aan: We delen de leerlingen op in verschillende SUP teams van max. 15 leerlingen. Wij doen dit in het prachtige natuurgebied de Vlietlanden of in het centrum van Schiedam. Voor de leerlingen die niet op de plank staan hebben wij een andere activiteit. Bijvoorbeeld een waterfiets of roeiboot.

Wij organiseren deze sportieve activiteit (maximaal 30 leerlingen per groep), waarbij wij de kinderen de tocht van hun leven bezorgen. Uiteraard onder de supervisie van de docent. Wij houden rekening met al uw wensen. Mocht u met meerdere klassen gebruik willen maken van dit arrangement, gelden er andere tarieven.

Het SUP seizoen bij WhaSUP is van eind maart tot half oktober. U kunt bij ons het hele jaar door SUPPEN maar ivm met ervaring en het weer houden wij een seizoen aan. Dus bikkels zijn wel het hele jaar welkom. Prijs is op aanvraag! Bel 0618538161 of klik hier voor het contactformulier


SCHOLEN

  Super voor lichaam en geest

  Stimuleert teamwork

  Samen in de natuur of een reis door historisch Schiedam

  1,5 uur ontzettend veel lol

 

BOEK HIER

SUPPEN MET FAMILIE OF VRIENDEN

Mocht je zin hebben gekregen in meer SUPpen met WhaSUP, check dan hieronder onze suptours en lessen

  Sociale factor (lekker samen fit worden)

  Goed voor lichaam en geest

  Kom meer te weten over SUPpen

  Leer het bij ons en SUP over de hele wereld!

MEER INFORMATIE