WhaSUP?

 

Wat heeft SUP’en te bieden?

SUP staat voor Stand Up Paddle. Met SUP’en sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Je bent niet afhankelijk van wind of golven, want met je peddel kom je overal!

Naast dat SUP’en heel leuk is, is het ook nog eens goed voor lichaam en geest. Je gebruikt je totale lichaam in de beweging,

en geniet in een mooie omgeving. Zo kom je even lekker los van de dagelijkse drukte.

Deze opkomende vorm van watersport begint steeds populairder te worden. Iedereen kan ervan genieten. Naast staan op het board, is het ook mogelijk om op je knieën te zitten, of zittend deel te nemen zoals je een kano gebruikt.

Iedereen houdt van ontspanning, bewegen, en genieten. Dit maakt SUP’en zo toegankelijk en populair bij steeds meer mensen. Jong en oud genieten in een mooie omgeving en zijn gelijk ontspannen in beweging.Samen met een WatersportVerbond gecertificeerd instructeur neem je alle vaardigheden eerst op het land door, om daarna je eerste eigen ervaring op het water te pakken. Op de stabiele brede planken gaat dit zeker lukken. Wij stellen hoge eisen aan je veiligheid, daarom zijn desgewenst zwemvesten en wetsuits aanwezig. Vele enthousiaste mensen gingen u voor.

Waar?

WhaSUP maakt gebruik van verschillende locaties. Midden Delfland is een locatie van rustig water en puur natuur. Tussen al het groen zie je verschillende watervogels van dichtbij en zie je ’s avonds de zonder ondergaan. Wij vertrekken vanaf de houten vlonders bij brasserie Vlietzicht tussen Vlaardingen en Schipluiden in. Vervolgens kunt u nog heerlijk nagenieten van een van de arrangementen die wij samen met Vlietzicht aanbieden. Vlaardingsekade 60, Schipluiden.

Historisch Schiedam is een andere gewilde locatie. Een SUPtour door de diverse havens van historisch Schiedam, met haar molens en authentieke panden. Al het hedendaagse en de geschiedenis van deze stad zie je vanaf het water aan je voorbijtrekken. Wij vetrekken altijd bij molen De Nieuwe Palmboom. In de oude Brandersbuurt net achter het centrum van Schiedam. Parkeerplaats thv Noordvest 34, Schiedam.

Vertrekken vanaf Zwembad De Kulk in Vlaardingen is ook mogelijk. Vanaf de vernieuwde brasserie van het zwembad en de mooie aanlegsteiger SUP’en we zo de Vaart op. Vanaf deze locatie kunnen we tal van aangelegenheden verzorgen; zoals, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes maar ook gewoon met familie, een groepje vrienden of collega’s. We vertrekken vanaf de aanlegsteiger van De Kulk in Vlaardingen. Westlandseweg 200, Vlaardingen.

Naast deze drie locaties SUP’en we ook op verschillende locaties in Rotterdam zoals de Bergse plas, Bergse voorplas, de Rotte en de wateren van het centrum.

Wanneer u op een eigen locatie wilt SUP’en dan zijn wij mobiel om daarnaartoe te komen.

Voor wie?

Alleen, samen met vrienden of vriendinnen. Met je gezin of collega’s. Iedere samenstelling is mogelijk. Naast particuliere evenementen kun je ook terecht voor bedrijf en kinderfeestjes. Diverse arrangementen zijn bespreekbaar. Alle vormen van eten en drinken kunnen in overleg geregeld worden.

Onvergetelijke ervaring.

SUP’en bij WhaSUP is een onvergetelijke ervaring. Ieder evenement op een van de locaties is weer anders. Ontspanning door inspanning is zeer bevredigend. Wij zien je dan ook graag bij een van onze evenementen. Deze zijn te zien op de website en Facebook WhaSUP NL.

0 Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.