SUPPEN met je huisdier?

 

Als je van SUPPEN houdt en het vaker hebt gedaan, denk je waarschijnlijk dat je alles hebt gezien. SUP-yoga, SUP-honden of SUP-groepen verkleed als kerstmannen of heksen. Maar nu hebben we iets nieuws gevonden, en dat is SUPPEN met kippen! Ik denk dat ik moet beginnen met de groeiende trend in de VS voor het nemen van ongebruikelijke huisdieren, er is

een toename geweest in het nemen van traditionele boerderijdieren of exotische dieren als huisdier. En niet alleen is het aantal ongewone huisdieren toegenomen bij mensen, maar het wordt ook langzaamaan genormaliseerd om ze in het openbaar uit te laten.

Persoonlijk heb ik mensen alles zien brengen van padden, grote slangen en kippen in ons lokale koffiehuis.

Het grappige is dat ik nooit had gedacht dat ik als barista een ​​dame uit zou leggen dat omdat haar kip in een kinderwagen zat, dit niet betekende dat ze hem voor koffie kon binnenbrengen!

We hopen dat deze video je aan het lachen maakt, want het is niet alleen ongebruikelijk, maar ook heel lief. Deze SUPPER lijkt de emoties en voorkeuren van haar kip beter te begrijpen dan sommige mensen hun honden. Misschien zouden kippen in het openbaar en op supboards de norm moeten zijn!

Vond je dit leuk laat het ons weten!

0 Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.