Locaties

WhaSUP NL is locatie onafhankelijk en maakt dus gebruik van meerdere locaties. U kunt dus kiezen op welke locatie u wilt SUP’en onder begeleiding of zelfs een SUP wilt huren en op avontuur te gaan.

Vlietzicht

Verscholen in de natuur tussen Rotterdam en Den Haag ligt Vlietzicht, een sfeervol restaurant in Schipluiden met prachtig uitzicht op natuurgebied De Vlietlanden. Door de natuurrijke en enigszins verborgen locatie op steenworp afstand van de Randstad, wordt Vlietzicht omschreven als ‘’een goed bewaard geheim’’. Midden Delfland is dus een locatie van rustig water en puur natuur. Tussen al het groen zie je verschillende watervogels van dichtbij en zie je ‘s avonds de zon ondergaan. Wij vertrekken vanaf de houten steiger. Vervolgens kunt u nog heerlijk nagenieten van een van de arrangementen die wij samen met Vlietzicht aanbieden. Vlaardingsekade 60, Schipluiden.

Historisch Schiedam

Historisch Schiedam is een andere gewilde locatie. Een SUP tour door de diverse havens van historisch Schiedam, met haar molens en authentieke panden. Al het hedendaagse en de geschiedenis van deze stad zie je vanaf het water aan je voorbijtrekken. Wij vetrekken altijd bij molen De Nieuwe Palmboom. In de oude Brandersbuurt net achter het centrum van Schiedam. Parkeerplaats thv Noordvest 34, Schiedam.

Zwembad de Kulk

Vertrekken vanaf Zwembad De Kulk in Vlaardingen is ook mogelijk. Vanaf de vernieuwde brasserie van het zwembad en de mooie aanlegsteiger SUP’en we zo de Vlaardingervaart op. Waar we alle kanten op kunnen langs de Broekpolder. We vertrekken vanaf de aanlegsteiger van De Kulk in Vlaardingen. Westlandseweg 200, Vlaardingen.

Vanaf deze locaties kunnen we tal van aangelegenheden verzorgen; zoals, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes maar ook gewoon met familie, een groepje vrienden of collega’s.