Groepsles

Willen jij en je vrienden en/of familie SUP'en maar weten jullie niet hoe of wat SUP'en is? Kom dan een leuke groepsles volgen bij WhaSUP NL!

We beginnen de les met een kennismakingsrondje. Dan kom ik meer over jullie te weten. Hierna geef ik een instructie deels op land en deels op het water. Deze instructie is interactief. Je mag me dus lekker nadoen. En dan ook echt alles wat ik doe nadoen, dus ook gekke dansjes of op je hoofd staan... hahaha

We vervolgen de les door een voor een op de plank te stappen op het water. Hier merk je gelijk dat het toch wel moeilijker is dan het lijkt. Je balans speelt hierin een grote rol. Zo peddelen met zijn alle naar een rustiger stukje zodat de eerste uitslovers al kunnen proberen te gaan staan. En kan de rest lachen als er dan al iemand invalt.

Als het iedereen is gelukt om te staan gaan we ons staand vooruit peddelen. Hier gaan we letten op de peddel techniek.

We maken een leuk rondje waarna weer terugkeren bij de opstap plaats. Hier sluiten we de les af. Er is dan nog tijd voor een vragen rondje.

Vraag naar de mogelijkheden voor een groepsles.

De les duurt 1,5 uur

De kosten bedragen €25,- bij grote groepen zal er om vooruitbetaling worden gevraagd. Deze dient uiterlijk een week van te voren betaald te zijn

Eventueel zijn er wetsuits beschikbaar. Er zijn er een aantal beschikbaar in verschillende maten. Vraag ze op tijd aan om teleurstellingen te volkomen. De huur bedraagt €5,- per wetsuit.