Groepsles

Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam!

Willen jij en je vrienden en/of familie ontdekken hoe cool het is om te SUP'en? Volg dan een leuke groepsles bij ons!

We beginnen de les met een kennismakingsrondje. Dan kom ik meer over jullie te weten. Hierna geef ik een instructie deels op land en deels op het water. Deze instructie is interactief. Je mag me dus lekker nadoen. En dan ook echt alles wat ik doe nadoen, dus ook gekke dansjes of op je hoofd staan... hahaha

We vervolgen de les door één voor één op een board te stappen op het water. Dan merk je gelijk dat het toch wel moeilijker is dan het lijkt. Je balans speelt hierin een grote rol. Zo peddelen met zijn alle naar een rustiger stukje zodat de eerste uitslovers al kunnen proberen te gaan staan.

Als het iedereen staat gaan we staand peddelen(Stand Up Paddling). Hier gaan we letten op de peddel techniek. Aan het begin merk je dat je nog heel erg gefocust bent op je balans. Hoe meer je er aan gewent raakt hoe relaxeder je je voort beweegt en lukt het je om steeds meer kracht over te brengen in je peddelslag.

We maken een leuk rondje waarna weer terugkeren bij de opstap plaats. Hier sluiten we de les af. Er is dan nog tijd voor lekker drankje als u daar voor kiest. Kijk voor de mogelijkheden onder het kopje tarieven.

De les duurt 1,5 uur

Vraag naar de mogelijkheden voor een groepsles.